Profiilivaatteet

Profiilivaatteet

Aikoinaan profiilivaatteita pidettiin eräänlaisena uniformuna: yhtenäistä ulkoasua pidettiin tärkeänä ja yritysvaatteiden tuli tuoda yhteishenkeä. Nykyään korostetaan enemmän yksilöllisyyttä; yritysvaatteissakin voidaan huomioida eri ihmisten makuja mieltymyksiä, kunhan huolehditaan siitä, että saman yrityksen vaatteissa on jokin yhdistävä tekijä. Jopa profiloinnin tavoitteet ovat nykyään yksilöllisempiä: jokaisen yritysvaatteita käyttävän on tunnettava olonsa mukavaksi yritystään edustavissa asuissa.
Dad

D.A.D –vaatteet eivät ole ainoastaan ammattipurjehtijoille. Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia.

Cutter and Buck

Golf-kenttien ykkösmerkki nyt myös profiilipuolella golfiin ja muuhunkin aktiiviseen liikkumiseen. Uusi Euroopan mallisto nyt Suomessa – tervetuloa tutustumaan!

Printer

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa.

Grizzly

Tarkoin valituilla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloiduilla lahjoilla viestität sanomaasi näyttävän käyntikortin tavoin. Laaja valikoima on täynnä klassisia ja urheilullisia vaatteita ja asusteita.

Clique

Clique on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin, unohtamatta kuluvan sesongin muotia.

J.Harvest and Frost

J.Harvest & Frost paidat ovat laadukkaita, edullisempia ja viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. Nykyaikaisilla leikkauksilla ja viimeisillä trendeillä muokatut kauluspaidat sopivat kaikille.

Vertaansa vailla oleva päähinevalikoima tarjoaa laadukkaita, kohtuuhintaisia ja tarkkaan viimeisteltyjä malleja lukuisissa väreissä.

CottoVer–vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomuja Reilun kaupan puuvillaa.

Harvest

Mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.