Liikelahjat

Kannettavista, aina mukana kulkevista laitteista on tullut osa arkeamme, ja tämä näkyy myös mainoslahjavalikoimissa. Rakkaisiin älypuhelimiimme ja tabletteihin tarkoitetuissa lisävarusteissa mainokset ovat kätevästi mukana ihmisten arjessa ja saavat paljon näkyvyyttä. Aivan kuten on tarkoituskin.
Sagaform

Sagaform brändi tarjoaa iloa tuottavia ja innovatiisia lahjoja keittiöön ja kattaukseen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lahjoja, joita voi antaa muille ja joilla voi yhtä hyvin helliä myös itseään. Sagaform haluaa olla toivelistan ykkösenä myös, kun yritys haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan hyvästä yhteistyöstä.

Toppoint

Tästä kuvastosta löydät tuotteita kaikkialle – kotiin, toimistoon, lounaalle, urheiluun, retkelle, lomalle, messuille, minne ikinä tarvitsetkaan profiilituotteita! Kynät, mukit, kassit, kaulanauhat, avaimenperät – mitä ikinä tarvitsetkaan!

Tuotteiden design, materiaalit ja käytettävyys ovat täysin omaa luokkaansa ja ne on tarkoitettu palvelemaan käyttäjäänsä useita vuosia. Useimmilla Brabantian tuotteilla on joko kahden, viiden tai kymmenen vuoden takuu.

Uusi teknologian aikakausi vaatii innovatiivisen lompakkomallin, joka suojaa sekä yksityisyyttäsi että rahojasi. Secrid pystyy näihin kumpaakin sekä turvallisuuden että tyylin ehdoilla. Secrid-lompakot ovat ulkoisesti pieniä, mutta yllättävän isoja sisältä. Jokainen Secrid-lompakko sisältää erityisohuen alumiinisen Cardprotectorin.

D and J

Parhaimmat lahjat ja uusimmat ideat kotiin, henkilökunnalle tai Jouluun asiakkaille. Sesonkien mukaan vaihtuva mallisto antaa ideoita kaikkiin tilaisuuksiin.

 

Kaiuttimet, bluetoothlaitteet, laturit ja muut elektroniset laitteet.

 

Kodin käyttöesineitä kauniissa lahjapakkauksissa! Vinga of Sweden tekee hyvälaatuisia käyttöesineitä, joita on ilo antaa ja saada. Haluttavuuttaa lisää tyylikkäät tuotepakkaukset. Vingalla on myös upea lahjakortti, jonka valikoimassa on tuotteita myös muiden laatumerkkien valmistajilta.